Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ayşe Dilek Öğretir Özçelik tarafından Öğretmenlerimize "Pozitif Düşüncenin Çocuk Yetiştirmedeki Rolü" Konulu Eğitim Verildi.
14 Aralık 2022 | 15:15

Gazi Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda Çocuk Gelişimi Araştırma Uygulama ve Eğitim Merkezi (ÇOGAUM) Müdürümüz  Sayın Prof. Dr. Ayşe Dilek Öğretir Özçelik Hocamız tarafından öğretmenlerimize "Pozitif Düşüncenin Çocuk Yetiştirmedeki Rolü" konulu eğitim verilmiştir. Eğitim koordinatörlerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik oldukça keyifli ve verimli geçmiştir. Başta Değerli konuşmacımız Sayın Prof. Dr. Ayşe Dilek Öğretir Özçelik olmak üzere tüm katılımcılarımıza ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ederiz.

-1 -1 eğiitm-1