Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. İlkay ULUTAŞ tarafından Öğretmenlerimize "Montessori Eğitimi" Verildi.
12 Aralık 2022 | 15:35

Gazi Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. İlkay ULUTAŞ Hocamız tarafından öğretmenlerimize "Montessori Eğitimi" verilmiştir. Çocuk Gelişimi Araştırma Uygulama ve Eğitim Merkezi (ÇOGAUM) Müdürü Sayın Prof. Dr. Ayşe Dilek Öğretir Özçelik'in, ÇOGAUM eğitim koordinatörü ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sayesinde Montessori sınıfının aktif kullanımı amaçlanmaktadır. Başta Değerli konuşmacımız Sayın Prof. Dr. İlkay ULUTAŞ Hocamız ve Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Ayşe Dilek Öğretir Özçelik olmak üzere tüm katılımcılarımıza ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ederiz.

Montessori Eğitimi-1 Montessori Eğitimi-1 Montessori Eğitimi-1 Montessori Eğitimi-1 Montessori Eğitimi-1